Det är så viktigt hur vi bor

Vi bli allt mer intresserade av vad vi stoppar i kroppen, vi väljer mer ekologiskt och ställer krav på innehållsförteckningar och märkning av livsmedel. Men det är minst lika viktigt vad vi får i oss genom luften vi andas, och genom huden. Det kan till och med påverka kroppen ännu mer eftersom det inte passerar matsmältningens avgiftningssystem utan tas upp direkt genom lungor och hud ut i blodet.

Vi spenderar mycket tid inomhus i det här landet. Är du intresserad av må så bra som möjligt är din boendemiljö en väldigt viktig faktor att ta hänsyn till.

TREE Livsstilsdesign vill inspirera till att skapa en hälsosam boendemiljö. Det handlar om val av byggmaterial och inredning för ett hälsosamma hus och minering av sådant som kan försämra din boendemiljö genom till exempel skadliga ämnen och elektromagnetiska fält.

Det handlar också om design för att främja goda vanor som en stressminimerad, kreativ, aktiv livsstil och praktiska tips för att trivas och frodas i din egen bostad.

Jag tycker ditt hem ska vara en plats där jag kan bygga upp hälsan. Det blir allt viktigare i en värld fylld med främmande ämnen och en stressig livsstil. Det är när vi är avslappnade och speciellt när vi sover som kroppen reparerar sig, läker och bygger upp sitt försvar. Kroppen är fantastisk på att läka och avgifta sig när den ges rätt förutsättningar.

Genom att skapa en hälsosam boendemiljö ger du den det.

Med ett litet barn hemma känns det ännu viktigare. Jag har har ägnat och spenderar fortfarande mycket av min tid till att hitta ekologiska och giftfria byggmaterial, produkter, kläder och leksaker. Jag tänkte att jag skulle kunna underlätta för dig genom att samla och dela med mig om den informationen här.

Här på Tree Livsstilsdesign 🙂

Läs mer om hur du skapar en hälsosam boendemiljö här: Hälsosam boendemiljö

💚 Lisa

TREE Life Style Design

 

 

SparaSpara

SparaSpara