Gör det som är roligt

Förlora dig inte i mål som inte är dina. Se dig inte över axeln och fundera över vad andra gör. Då tappar du fokus från dina egna drömmar och mål. Kom ihåg att du inte måste göra någonting. Låt glädjen styra dig, vad tycker du är roligt? Gör det bara. Då kommer resultaten.

När jag försöker skapa något som jag tror någon annan vill ha då låser det sig bara för mig. För egentligen har jag ju ingen aning. Det här med marknadsundersökningar och såna strategier är inget för mig. Det begränsar min kreativitet. Istället för att lägga energi på att försöka lista ut vad andra vill ha, lägger jag den energin på att göra något som jag vill ha. För så himla unik är jag inte, någon mer måste det väl finnas som vill ha det jag vill? Eller så gör det inte det men då har jag i alla fall haft roligt på vägen. Och det är ju det som räknas.

✏ Tänk på en sak du tycker är roligt att göra och tänk på ett sätt du skulle kunna sälja en vara eller tjänst som bygger på det. Tillåt dig själv att vara “orealistisk”, fantasi ökar kreativiteten.