Skapa Dig Själv

“Var bara dig själv” är väl bland de vanligaste råd som ges? Och det låter så självklart, ja, det är klart jag ska vara det… Men det är inte så jäkla enkelt! För det första, vem är Jag? Vem är jag om jag inte anpassar mig efter andra, efter samhället, efter rådande trender? Vem är jag under allt det där? Och vem vill jag vara? Hur blir jag den jag är?…

Det här är min teori:

Man kan visualisera den man vill vara: Se hur jag ser ut, hur jag klär mig, hur jag känner mig, hur jag beter mig, hur jag pratar, hur jag rör mig, vad jag gör på dagarna osv. Och nu finns den personen, i någon dimension, det säger kvantfysiken, men för att vi ska få nytta av det i vår fysiska värld måste den manifesteras i vår 3D-värld.

Det gör man genom att ladda ner visionen från den där dimensionen till kroppen, och det gör man genom att känna den, känslor är fysiska, och i kroppen, och sedan kliva upp och börja vara den personen. Spela rollspel liksom, fake it til you make it.

Ett väldigt tydligt och konkret exempel från mitt liv var min dröm om att vara vinterbadare. Det började redan på våren, eller väldigt tidig sommar, jag satt på stranden med en kompis här på vår lilla skärgårdsö och det var väl sådär en 14-15 grader i vattnet. Jag tänkte “Jag önskar att jag var en sån person som badade när det är såhär kallt”. Så fick jag ett ögonblick av klarsynthet: Om jag hoppar i nu, då är jag ju den personen! Så jag hoppade i, och blev den personen.

Spola fram till nyårsafton samma år, vi är på stranden, det är kallt, mulet, blåsigt och ca tre grader i vattnet. “Nu ska jag bli en person som vinterbadar” tänkte jag, och jag hoppade i! Och nu kan jag officiellt kalla mig för vinterbadare för nu har jag badat minst en gång i veckan (förutom när jag varit sjuk) året om i mer än ett år. Och det är jag så jäkla stolt över så jag tänkte att det här måste ju gå att applicera på fler saker som jag vill bli och manifestera.

Man kan prova på olika roller, lite som en utklädningslåda, och ha roligt med det, se hur det känns. Att vara lite hippie ett tag, hur känns det? Är det jag? Eller klä mig som en man, för att känna på mina manliga egenskaper, hur jag trivs med dem och hur jag vill manifestera dem i den här världen. En person som är glad, hur skulle en sådan person prata och ha för ansiktsuttryck och kroppshållning? Fantisera, prova på, lek fram den person som du vill vara!