Du är en del av allt

Vi är alla en del av det kollektiva medvetandet. Det är verkligen så, det har tusenåriga läror talat om på många olika sätt, och nu börjar vetenskapen komma ikapp med att bevisa det som många redan är medvetna om; vi inte bara påverkas av, utan påverkar vår omgivning, och allt hänger samman. En annan urgammal visdom är att så som i det lilla, också i det stora. Så som inuti, också utanför. För mig betyder det att allt jag gör har en påverkan på världen, på hela universum. Och att hur jag mår inuti, påverkar allt utanför också.

Be the change, som Dalai Lama eller nån sa. De förändringar du vill se i världen, behöver du också skapa i dig själv. Vill du ha mer lycka och harmoni, börja med dig själv. Vill du att vi ska leva mer i harmoni med naturen, börja leva så mer själv. På det sättet får allt du gör en mening, och då är det inte särskilt svårt att motivera sig att göra saker. En sådan liten till synes obetydlig sak som att meditera tio minuter över något som får dig att känna dig lycklig påverkar jorden energifält till det bättre, och då får fler lättare att vara lyckliga, och då blir världen lyckligare, och är fler runtomkring dig är lyckliga, då kommer du att känna dig lyckligare. Ingen vill väl vara den enda lyckliga i en värld av olyckliga människor, det är ju inge roligt!

 

📗 Läs The Field, av Lynne McTaggart

 

✏️ Skriv ner alla förändringar du vill ha i världen, och vänd det sedan mot dig själv. Vad kan du göra för att förkroppsliga dessa förändringar. Du är väldigt betydelsefull och allting har en mening. 💚